Látnivalók
 Fényképek
E-mail
Pintér Appartman Vonyarcvashegy
Telefonszámunk: 06-20-9251-209
Vonyarcvashegy egyik nyugodt utcájában épült, a strandtól 450 méterre lévő ikernyaralót ajánlunk vendégeink figyelmébe. A közelben éttermek, presszó, és üzletsor található. Az ikernyaraló külön bejáratú, önálló udvarral és parkolóval, grillsütővel

A nyaralóban 2x6 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Az ikerház mindkét felében 3 db 2 személyes hálószoba van, mindegyikhez fürdőszoba, és erkély tartozik. A nappaliban TV, DVD lejátszó szolgálja vendégeink szórakozását. A nappaliból boltívvel elválasztott konyha nyílik, amely háztartási gépekkel, edényekkel és tálaló eszközökkel felszerelt. A nyaraló mindkét feléhez kényelmes, kerti bútorokkal berendezett terasz található. Szeretettel várjuk vendégeinket egy színvonalas és kényelmes nyaralásra.

Vonyarcvashegy Zala megye keleti részén, a Keszthelyi-öböl partján fekszik. A hazai és a külföldi vendégek által egyaránt kedvelt balatoni település. A vonyarci strand – homokos partszakaszával - a környék legszebb és egyben legkedveltebb fürdőhelye, ahol minden korosztály kiválóan szórakozhat, pihenhet.
Nevezetességek: Szent Mihály-domb,Vonyarci kápolna,Vashegyi kápolna
Áraink 
Térkép
E-mail:
judita0114@gmail.com